CNC DRAAIER / FREZER

Als CNC frezer ben je werkzaam binnen de high-tech productieomgeving met moderne 3-, 4- en 5-assige machines en werk je aan interessante werkstukken (enkelstuk of kleine serieproductie).
Overijssel
36 - 40 uur
Techniek

AIRCOMONTEUR

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Airco Technicus / Aircomonteur. Als aircomonteur heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Overijssel
36 - 40 uur
Techniek

KOELMONTEUR

Als Koelmonteur heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt voornamelijk bij de klant op locatie, je voert technische werkzaamheden uit en je bent veel onderweg.
Almelo, Hengelo, Enschede
Overijssel
36 - 40 uur
Techniek

GEMOTIVEERDE VRACHTWAGENCHAUFFEUR (BAKWAGEN)

Als vrachtwagenchauffeur ga je iedere dag vanuit Deventer op pad en rijd je je ronde door Overijssel en Gelderland. Daarbij voorzie je  horeca- bedrijven zoals cafetaria's,...
Overijssel en Gelderland
Overijssel
Gelderland
36 - 40 uur
Logistiek

MONTEUR / ASSEMBLEERDER SPORTTOESTELLEN

Als monteur sporttoestellen ben je verantwoordelijk voor het (af) monteren van roestvrijstalen constructies  die worden gebruikt in en rondom sportaccomodaties, zoals: stadions en...
Almelo
Overijssel
36 - 40 uur
Techniek

CONSTRUCTIE BANKWERKER

Onze opdrachtgever is een veelzijdig las- en constructiebedrijf. Het is een marktleider op het gebied van design en construct. Voor zowel de particuliere woningbouw als de utiliteits- en...
Overijssel
32 - 36 uur
Techniek

ALLROUND SCHILDER(S)

Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan woonhuizen en /of bedrijfspanden. De werkzaamheden varieren van voorbewerken, (hout) reparaties tot en met de oplevering van schilderwerken.
Breda
Noord-Brabant
32 - 36 uur
Techniek
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Yardwork Technisch Uitzendbureau B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.